Ofte stillede spørgsmål

Forsendelse

Vi sender som udgangspunkt alle vores varer med GLS, da de som standard tilbyder en forsikring på alle pakker der dækker værdier op til 4.500 kr.

Vi bestræber os altid på at sende alle ordre bestilt inden eftermiddagen den samme dag, ellers bliver pakken sendt den næste hverdag. Det tager som udgangspunkt 2-3 hverdage efter afsendelse før, at pakke når frem til jer.

Pakken kan følges med Track & Trace

Alle vores pakker sendes med GLS, hvilket også betyder at de forsikrer alle pakker op til 4.500 kr.

Hvis det du bestiller er varer der overskrider førnævnte værdi vil vi som udgangspunkt tilkøbe en ekstra forsikring af pakken på enten 10.000 kr. eller 20.000 kr.

Vi tilbyder både levering til en valgfri GLS pakkeshop (vælges i check-ud) og hjemmelevering med GLS. Hvis du ønsker at få sendt din pakke på en anden måde, eller med et andet firma der ikke fremgår under forsendelsesmetoder bedes du venligst kontakte os først på mailen: kontakt@2ndhandluksus.dk

Alle vores pakker sendes fra vores hovedkontor i Kolding.
I øjeblikket sender vi som udgangspunkt kun pakker inden for Danmarks grænser. Du er dog altid mere end velkommen til at kontakte os privat hvis du ønsker at benytte en international forsendelsesmulighed.

Betaling

Vi benytter Stripe til at behandle vores betalinger, og tager derfor i mod kortbetalinger fra både Visa, Mastercard & American Express

Hvis du ikke kan finde en betalingsløsning der passer dig er du mere end velkommen til at kontakte os pr. mail. med mere information om hvordan du ønsker at betale.

Returnering

Hvis du imod alle forventninger ikke skulle være tilfreds med dit produkt, kan du altid returnere produktet inden for 14 dage. jf. fortrydelsesretten. Du bedes kontakte os først, så vi kan instruere dig i hvordan pakken sendes forsvarligt retur.

Regler og vilkår fremgår af betingelser*

Kontakt os

Har du andre spørgsmål?